Voor telefooninstallaties wordt er gebruik gemaakt van 2 soorten systemen. De bekende analoge enkelvoudige telefoonlijn en ISDN meervoudige aansluiting. Eemland Techniek installeert, levert en onderhoudt telefooninstallaties van o.a. Siemens, Panasonic en Tiptel. Ook kunt u bij ons terecht voor de uitbreiding van ue huidige telefooncentrale.

Panasonic – telefooncentrales
Panasonic IP-enabled Telefooncentrales zijn flexibel, niet alleen in functionaliteit, maar ook in capaciteit. Ze zijn ontworpen om mee te groeien met uw wensen, maar ook het aantal mensen binnen uw organisatie. Zo is er voor een kleine onderneming een centrale die kosteneffectief communiceren mogelijk maakt, maar tegelijkertijd flexibel blijft. Hij kan zich aanpassen aan ieder type midden- en kleinbedrijf, zodat u uw manier van zakendoen niet langer hoeft aan te passen aan uw systeem, uw systeem maakt beter zakendoen mogelijk! Ook middelgrote en zelfs grote ondernemingen profiterewn maximaal van de flexibiliteit, capaciteit en zeker ook de uitgebreide functionaliteit van een Panasonic Telefooncentrale.

De functionaliteit is zeer uitgebreid op elk model, omdat Panasonic van mening is dat ieder bedrijf baat heeft bij de flexibiliteit welke gegarandeerd wordt door de uitgebreide lijst van functies. Van hotels tot dokterspraktijken, multinationals op meerdere locaties en in meerdere landen onderling verbonden met VoIP, multi-site TSP, gecentraliseerde Voice Mail en Unified Messaging en nog veel meer; tot de drogist op de hoek. Voor iedere situatie en voor iedere klant is er een Panasonic Telefooncentrale.