Telecommunicatie
Of u nu kiest voor ISDN, Voice over IP…, traditioneel, hybride of volledig gebaseerd op het Internet Protocol (IP)… Samen met u kiezen we voor de beste oplossing. Dit maakt dat u gegarandeerd bent van het feit dat er geen sprake is van nodeloze investeringen in apparatuur en/of diensten.

DECT/GSM
U weet natuurlijk dat door gebruik te maken van geïntegreerde draadloze telefonie uw mobiele medewerkers in en om het bedrijf beter bereikbaar zijn. Maar misschien is het nieuw te weten dat er een koppeling met een GSM-module (aan uw telefooncentrale) kan worden gerealiseerd, waardoor de bereikbaarheid van uw medewerkers nog meer wordt geoptimaliseerd. Deze functies zitten tegenwoordig standaard geïntegreerd in alle moderne apparatuur. Alle gesprekken kunnen gemakkelijk worden doorverbonden naar de betreffende GSM en het is mogelijk om de gesprekken vanaf de GSM terug te zetten naar de centrale. Voor de tarieven hoeft u het niet te laten. Deze worden namelijk steeds lager!

Computer Telefonie Integratie (CTI)
Als het gaat om CTI – het koppelen van uw telefooncentrale aan een database – dan bent u bij Eemland Techniek aan het juiste adres. Kiest u voor CTI dan zorgen wij er onder andere voor dat bellen vanuit uw PC mogelijk wordt. Dit overigens zonder forse investeringen. Prettig te weten is dat wij er ook voor kunnen zorgen dat elke beller zichtbaar op het scherm wordt weergegeven.

Headsets
Wanneer u veel belt, of als u tijdens het bellen uw handen vrij wilt houden is een headset een goede oplossing. Zowel draadgebonden als draadloos verhoogt een headset het bel-comfort en voorkomt tevens RSI klachten. Faber Telecom & Data adviseert daarom headsets van het merk Jabra vanwege hun superieure kwaliteit.

Automatisering
Natuurlijk willen wij niet op de stoel van uw eigen automatiseerder gaan zitten. Maar dankzij de integratie van telefonie en data, hebben wij wél de kennis. Regelmatig contact tussen ons en diverse collega’s uit de automatiseringbranche maakt dat we samen toewerken naar een oplossing waar u baat bij heeft. Zo bent u altijd gegarandeerd van een oplossing op maat!