Door de integratie van electra, telecom en ICT kunt u door Eemland Techniek ook uw datanetwerk laten aanleggen. Behalve dat dit geschikt is voor de overdracht van computer naar computer kunt u ook in uw netwerk de telefooninstallatie en uw stopcontacten integreren. Ons bedrijf legt zowel voor bedrijven, netwerkbeheerders en /of voor particulieren, netwerken aan.

Voor de aanleg van datanetwerken maken wij gebruik van Utp cat 5 E kabel of FTP, afgeschermde kabel. Andere kwalificaties zijn uiteraard geen probleem voor ons. Na de montage zullen alle aansluitingen worden gestest en gelabeld. Hierdoor ontstaat er een efficient en overzichtelijk netwerk.

De afwerking in de serverruimte/ patchruimte vindt plaats op een patch-rack, al dan niet in een patch-kast. Om de verbindingen tot stand te brengen kunt u patchkabels in verschillende kleuren gebruiken. Al deze artikelen levert Eemland Techniek.

Sinds enige tijd kunt u ook beveiligingscamerasystemen over uw netwerk laten lopen. Het voordeel hiervan is dat u geen coaxverbinding in een pand tot stand hoeft te brengen.

Ook voor deze zaken is Eemland Techniek u graag van dienst.